About


Wie is VERDECO?

Verdeco verzorgt al uw op maat gemaakte raamdecoratie en kussens. Zowel vouw-, paneel-, en overgordijnen alsook onze kussens, worden met erg veel passie in eigen atelier vervaardigd. We beschikken over een nauwkeurig geselecteerd gamma commerciële stoffen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met Verdeco haal je op een simpele en budgetvriendelijke manier meer uit je interieur. In deze folder kan u een selectie van onze realisaties terugvinden.

 


 

Hoe werkt VERDECO?

Onze vouwgordijnen worden geconfectioneerd volgens de modernste technieken en met de meest recente tunnelautomaten.  Dankzij gelaserde knoopsgaten blijven zowel de baleinen alsook de onderlat mooi op hun plaats.  Afhankelijk van de grootte en zwaarte van het gordijn, kan er zonder meerprijs gekozen worden tussen verschillende diktes van baleinen en soorten onderlatten.

Het aluminium systeem is verkrijgbaar in wit of alu-kleur, de bijhorende kettingen in wit PVC of mat metaal.  Dit alles zonder meerprijs.  Aangezien het vouwgordijn eenvoudig zelf te demonteren is, kan men het gordijn gemakkelijk zelf reinigen op basis van het bijgevoegde waslabel.

Conform de ‘Child-safety’ wetgeving, worden onze gordijnen afgewerkt met aangepaste ringetjes onderaan elk gordijn en een aangepaste afmeting van de ketting.

Onze Verdeco gordijnen worden strak en naadloos geleverd in 2 à 3 weken tijd…

 


 

Afwerking

De stofvrije gesloten aluminiumrail van 35 x 38 mm is voorzien van traploos verschuifbare koorddrums. 
De kleur van de optrekkoordjes worden aangepast aan de gekozen stof en kunnen verwijderd worden uit de koorddrum zonder het volledige systeem te demonteren.

Soepel lopende optrekketting.

Kettinggewicht (wordt bij witte ketting gratis meegeleverd, niet van toepassing bij metalen ketting).

Mogelijkheid baleinen aan achterzijde of in kamerzicht zonder meerprijs alsook om- en om afwerking. Baleinen 4 en 6 mm glasvezel en 8 mm aluminium.

Makkelijke montage en ophangen is kinderspel door de steeds bijgeleverde montagefoto’s en duidelijke uitleg.

Toebehoren zoals muur- en plafondsteuntjes worden bij elke vouwgordijn bijgeleverd.

Waterpas hangen en klaar!